8 raons per fer-se voluntari de l’APIMA

  • Sentir-se útil: Al fer de voluntari te n’adones de que les teves accions com a voluntari tenen un objectiu i ajuden directament a l’entorn en el que s’eduquen i creixen els nostres infants. 
  • Crear vincles amb la teva comunitat: T’agrada fer feina amb altres persones, sumant forces i compartint experiències i aprenent unes d’altres? Quan et converteixes en voluntari coneixes gent molt diferent i aprens a sumar esforços per aconseguir un objectiu. 
  • Posa a prova les teves capacitats. Al fer de voluntari passes de la teoria a la practica i apliques els teus coneixements i capacitats a la vida real. 
  • Aprendre de la societat que t’envolta. Conèixer els membres de les altres famílies dels infants de l’escola et permet aprendre molt de la societat que t’envolta i aguditzar la teva sensibilitat. Així podràs comprendre millor amb qui es relaciona el teu fill/filla. 
  • Millorar la teva autoestima i generositat: Al sentir-se útil i sentir-se part d’un col·lectiu, millora l’autoestima a la vegada que ens ajuda a sortir de nosaltres mateixos i enriquir la nostra generositat. 
  • Estar en forma. Estudis científics demostren que fer de voluntari millorar la nostra salut física i mental. L’empenta i la il·lusió amb la que realitzes les teves activitats voluntàries estàn directament relacionades amb el teu benestar emocional i per tant personal. 
  • Convertir-te en un agent de canvi. Hi ha coses que no t’agraden d’aquest món i t’agradaria canviar-lo? Doncs comença canviant aquelles petites coses que tenim més a prop, com les que diàriament veim a l’escola i que sabem que es podrien millorar. Els nostres infants seràn els principals beneficiaris. 
  • Passar-ho bé!!! No tot és treball i esforç! Fent de voluntari pots divertir-te molt, disfrutar, passar-ho bé i fer bons amics i amigues… 

I tu, a què esperes a fer-te voluntari? 

Si vols més informació sobre com fer-se voluntari de l’APIMA, llegeix més AQUÍ. Necessitem voluntaris en diverses àrees, la teva ajuda serà benvinguda!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s